Ambassadør for Healthy Horse - Velkommen til Asta Silje Envoldsen

Tidligere i år søgte Healthy Horse en sponsorekvipage. Efter mange flotte ansøgninger, udvalgte vi en gruppe af dygtige ryttere inden for dressur, spring og military, til at være ambassadører for Healthy Horse. Formålet med dette projekt er at sprede viden om aquatræning og forebygge skader hos aktive konkurrenceheste. Vores ambassadører kommer alle med sunde og raske heste, og de vil med træningen hos Healthy Horse arbejde for at opnå en hest, der kan yde bedre på konkurrencebanerne.

Asta Silje Envoldsen

Den første ambassadør vi gerne vil præsentere, er Asta Silje Envoldsen. Asta er Juniorrytter med store ambitioner for hende selv samt hendes to heste. Sammen med hendes ældste hest, Kiago, er hun allerede nået langt, både nationalt og internationalt. Vi glæder os til at hjælpe Asta og hendes to skønne dressurheste i den daglige træning. 

Om sig selv skriver Asta:

Mit navn er Asta Silje Envoldsen, og jeg er 17 år gammel. Jeg har to heste, Kiago på 16 år og Sorte på 5 år. Kiago og jeg blev udtaget til juniorbruttotruppen i dressur sidste år, og vi har siden da haft mange super gode placeringer nationalt såvel som internationalt. Sorte er stadig en baby, men han er meget talentfuld. Jeg er meget spændt på fremtiden med ham. Jeg glæder mig helt vildt til, at se hvordan vi kan få optimeret mine hestes præstationer ved hjælp af Healthy Horses fantastiske træningsredskaber