Galop

Galopsport og hestevelfærd!

Hvordan får du det til at hænge sammen?

Der er mange der stiller mig ovenstående spørgsmål. Og mit svar er:

Jeg er en utraditionel træner, som gør tingene på min helt egen måde. Jeg diktere ikke, forlanger ikke og forventer ikke at andre skal gøre som mig eller på nogen måde skal synes om det jeg gør. Jeg er ene og alene her for hestenes skyld. Det er ikke pengene der driver værket om end de er rare og nødvendige at have.  

Det jeg gør, er at forsøge at se hver enkelt hest som et individ. Et individ der har brug for individuel træning, behandling, foder, sko, omsorg osv. Jeg tror på at man ved forskellig former for træning styrker forskellige muskelgrupper og dermed gør hesten stærkere igennem hele kroppen.

Dernæst tror jeg at psyken spiller en større rolle end mange måske tillægger heste. Der er mange af hestens organer der bliver kraftigt påvirket at den stress vi udsætter heste og i særdeleshed galopheste for.

Derfor består et træningsprogram hos mig af flere ting. Hestene her går selvfølgelig på galopbanen, som en stor del at det ugentlige træningsprogram. Derudover går de også i aquatræner, som er et løbebånd i vand dette er med til at løsgøre muskulaturen, øge blodgennemstrømningen, afhjælpe balance og kordinationsevnen, styrke ryggen, overlinjen og ben, samt øge konditionen. Vi rider også meget ud i naturen og til havet, som er til stor hjælp på bl.a. psyken. Hestene elsker det og det gør rytterne også.

Jeg har også mange dygtige behandlere som hjælper med at behandle og identificere eventuelle problemstillinger hos hver enkel hest.

Og sidst men ikke mindst går alle hestene her på fold, hver dag! Der ved opnår de alle det ovennævnte punkter puls en stor portion harmoni og glæde hos alle, hver og en…

Denne måde jeg træner heste på gør, at jeg hver dag kan se mig selv i øjnene og vide at jeg har gjort et godt stykke arbejde for hver enkel hest. Man lære altid når man har med heste at gøre og man skal huske altid at være åben for nye muligheder og veje til at opnå sejer.  

Det er en ubeskrivelig fantastik følelse at stå i vindercirklen og se at alle ens anstrengelser har båret frugt og det er selvfølgelig det endelige mål som galoptræner. Og når vejen dertil har været i hestens tegn. Så er det for mig den ultimative følelse af glæde og stolthed.

 

 Du er altid velkommen til at kontakte os, for mere infomation om priser, hjælp til at finde den rette galophest eller andet. 

 

Det skal være en fest, at være galophest!